Grasrotandelen

Du kan bli grasrotgiver gjennom å sende SMS "Grasrotandelen 988662550" til 60000 eller i alle Norsk Tippings kanaler.

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7% av din spillinnsats til den grasrotmottakeren du selv velger - UTEN at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer derfor du som spiller til å støtte oss i Tønsberg Taekwon-Do klubb gjennom din grasrotandel.

Spond cashback

Registrér dine detaljer hos Spond eller benytt link til nettbutikk fra Spond, og klubben vil motta cashback fra Sponds samarbeidspartnere. Alle kan være med å bidra gjennom Spond cashback, enten man er medlem eller supporter. Man må heller ikke ha Spond-appen.

Klikk her for å registrere dine detaljer!

 

Hvordan fungerer Spond Cashback?

Spond Cashback er en enkel, trygg og gratis måte å samle inn penger til klubben på. Hvis du eller andre gruppemedlemmer handler hos våre partnere blir en prosentdel av kjøpet utbetalt direkte til klubben! Dette kan klubben bruke til å kjøpe nytt utstyr, finansiere turer eller hva som helst annet som klubben behøver. Det finnes nå 30 Cashback partnere totalt i butikk og på nett, og flere legges til fortløpende.

 

Hvordan registrerer jeg meg?

Cashback i butikk: Registrer ditt bankkontonummer (kun debetkort med BankAxept, ikke kredittkort) under Cashback i appen eller på web.

Cashback på nett: Gå til Cashback > Cashback på nett og følge linken til nettbutikken du ønsker å handle fra. Nettbutikken vil da plukke opp at du er Spond bruker og registrere dette kjøpet. VIKTIG: Kjøpet blir ikke registrert dersom du ikke går gjennom linken i Spond. Dersom du er i appen, men ønsker å gjennomføre kjøpet på en datamaskin, kan du få tilsendt en lenken på e­post. Du finner dette valget ved å gå inn på en nettbutikk i appen og trykke på “Få cashback”.

 

Hva koster det?

Det koster ikke noe ekstra å bruke Cashback. Det er våre partnere som bidrar med penger.

 

Hvordan behandler Spond mine personopplysninger?

● Ingen i gruppen kan se hvor eller hva du handler.
● Ditt kontonummeret vil aldri være synlig for noen i gruppen.
● All informasjon som sendes via Spond sende over en sikker tilkobling.

For mer informasjon: Les om Spond cashback her eller send en e­post til support@spond.com.