Hva koster det?

Kontingent

Kontingenten kan deles inn i to: medlemskontingent til klubben og kontingent til forbundet.

Forbundskontingent

Forbundskontingenten betales en gang per år, og belastes som regel i april eller ved innmelding. Per nå ligger denne på NOK 100,-.

Medlemskontingent

Medlemskontingenten er årlig, men deles på 12 og betales fast hver måned. Vi forbeholder oss retten til å holde stengt i skoleferier, på helligdager og andre dager der kommunen holder hallen stengt. Vi tilbyr 15% familierabatt til medlemmer som er i samme familie (husstand). Send epost til post@tbgtkd.no dersom dette er aktuelt for deg. Barn (går på barneskole): 185,- per måned Ungdom (går på ungdomsskole): 250,- per måned Voksen: 285,- per måned

Utstyr og graderingsavgift

Det krever ikke mye utstyr for å trene Taekwon-Do. Som nybegynner vil man trenge drakt og bok. Det følger med hvitt belte til drakta, men øvrige belter må kjøpes etterhvert som man graderer seg. Man vil da også trenge nye bøker for hver hele beltefarge. Fra man har grønt belte vil man også trenge sparringsutstyr. Vi benytter utstyr fra www.ntnshop.no og har som regel alt av drakter, bøker og belter på lager. Bare vær oppmerksom på at våre priser kan avvike litt for å dekke inn fraktkostnadene. Graderingsavgift er NOK 300,-.